Ce este L-Carnitina?

by Nov 27, 2013Uncategorized0 comments

L-Carnitina este un nutrient natural care joacă un rol esenţial în metabolismul energetic al corpului. Pe vremuri, era cunoscută sub numele de vitamina BT. L-Carnitina transportă acizii graşi în „furnalele” celulelor.

Doar aici se poate genera energie din acizii graşi. Fără L-Carnitina, aceşti acizi graşi nu pot ajunge la locul generării energiei. L-Carnitina este importantă pentru furnizarea energiei multor organe din corp, cum ar fi inima, muşchii, ficatul şi celulele imunitare.

L-Carnitina joacă un rol esenţial în corp pentru:

• Producerea energiei din grăsimi
• Asigurarea rezistenţei atletice
• Stimularea recuperării după antrenament
• Furnizarea de energie pentru inimă şi celulele imunitare
• Prevenirea instalării premature a oboselii în timpul antrenamentului.

Unde se produce L-Carnitina în corpul uman?
L-Carnitina apare în mod natural în corp, în total, în cantitate de circa 20-25 de grame. Organele cu necesar ridicat de L-Carnitina, cum ar fi inima, muşchii, celulele imunitare, creierul, celulele nervoase şi sperma conţin cele mai ridicate niveluri de L-Carnitina şi nu pot funcţiona corect fără doza corectă.

Corpul uman e capabil să producă cantităţi mici de L-Carnitina, dacă precursorii săi (doi aminoacizi esenţiali, lizina şi metionina) şi cofactorii (vitaminele C, B3, B6 şi fierul) sunt deja disponibili. Dacă aceşti nutrienţi nu există în cantităţi suficiente în corp, se împiedică capacitatea corpului de a produce L-Carnitina.

Pentru o gama larga de suplimente va invitam la Body Time, unde veti gasi produse de calitate superioara pentru reusita antrenamentelor dvs.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM