Ce este EMS fitness?

by Oct 12, 2015Uncategorized0 comments

Ce este EMS fitness?

EMS este abrevierea de la “Electro Muscular Stimulation”, adica Stimulare Electro Musculara. Din punct de vedere tehnic, este un antrenament al intregului corp folosind impulsuri electrice de joasa tensiune. In viata de zi cu zi, sistemul nervos central al corpului nostru emite constant impulsuri electrice pentru controlul muschilor. EMS foloseste acest principiu natural si este capabil sa il intensifice pentru a patrunde in straturile adanci ale muschilor, care sunt foarte greu de stimulat prin antrenamente conventionale. Acest lucru este realizat prin aplicarea electrozilor pe piele direct deasupra muschilor.
Poti obtine cele mai bune rezultate prin efectuarea miscarilor de antrenament in timp ce folosesti aparatul EMS. Muschii sunt stimulati suplimentar de catre electrozi in timp ce faci exercitii foarte simple. Antrenamentul combinat duce la o intensificare a tensiunii musculare, ceea ce va produce rezultate foarte bune. Antrenorul tau personal poate controla fiecare grupa de muschi individual si va modifica intensitatea antrenamentului in functie de obiectivele propuse. Cu EMS vei obtine rezultate vizibile si tangibile in foarte scurt timp. Antrenamentul nu este dureors si nu iti poate afecta corpul in nici un mod negativ.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM