Body Time Timisoara

by Jan 9, 2014Uncategorized0 comments

Body Time nu este doar un sport nou ci este lifestyle! La Body Time te aşteaptă o echipă de profesionişti care te pot ajuta să obţii rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Ce înseamnă scurt?, asta depinde doar de tine şi de alimentaţia ta, dar putem spune că majoritatea clieţilor după 10 săptămâni au deja rezultate vizibile care îi fac foarte mulţumiţi. Avantajele la Body Time sunt clare, în primul rând lucrezi la fiecare sedinţă cu antrenorul tău în particular, nici odată singur. El este cel care te motivează şi te ajută să ai succes în îndeplinirea obiectivelor stabilite la începutul antrenamentelor.
Pe lîngă asta te aşteaptă o sală foarte curată si un ambient plăcut, toate doar pentru tine, deoarece esti doar cu antrenorul tau, după cum spuneam mai sus. Ce sală de fitness îţi mai oferă aceste condiţi în Timişoara?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM