Body Time sala de lux din Timisoara!

by Jan 8, 2014Uncategorized0 comments

Condiţiile la Body Time nu se compară cu cele de la alte săli, avem condiţii unice: antrenori personali tineri şi dornici să vă ajute să vă îndepliniţi obiectivele, ambient plăcut şi curat.
Body Time vă oferă un concept total nou de fitness. Conceptul vine din Germania şi are mare succes în toată Europa. Studiile de acum 7 ani făcute la facultatea de mediciă şi sport din Germania demonstrează ca acest concept are cele mai bune rezutate într-un timp foarte scurt! Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu prin EMS(electostimulare activă). Nu mai este nevoie să ne punem întrebări daca este posibil sau adevarat, de acest lucru s-a ocupat deja facultatea de medicină şi sport, ei ajungând la concluzia ca este mult mai eficient decât alt tip de sport, comparând timpul pe care îl petrecem în sală. Încearcă şi tu acum acest revoluţionar concept de fitness şi profită de acest beneficiu şi luxul oferit de sălile Body Time. Timpul are valoare pentru noi şi din acest considerent la Body Time antrenamentul durează doar 20 de minute, o dată pe săptămană.
Vă invităm să nu ne credeţi şi să vă convingeţi singuri de efectele antrenamentului nostru. Vă asteptam cu drag!!!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM