Body Time nou in Romania

by Dec 17, 2013Uncategorized0 comments

Cel mai modern, eficient, si rapid concept de fitness in Romania.

Body Time foloseste electrostimularea activa a 8 grupe musculare in acelasi timp. La studioul Body Time vei descoperi cele mai impecabile servicii, personal bine pregatit si cele mai bune suplimente nutritive.
Pe timpul antrenamentului de 20 de minute vei fi asistat de un antrenor personal care se va asigura ca vei obtine cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil.
Indiferent ca vrei sa slabesti sau sa dezvolti masa musculara Body Time este protrivit pentru persoane in varsta, tineri, femei cat si barbati.
Corp tonifiat, abdomen plat, muşchi vizibili, condiţie fizică şi ţinută de invidiat, vitalitate si energie…sunt doar câteva din avantajele oferite de antrenamentul Body Time!

La studioul Body Time te va intampina energia, atmosfera electrizanta, antrenorul tau personal, si cele mai bune recomandari potrivite pentru tine!
20 de minute de antrenament intens iti vor tonifia simultan 8 grupe musculare principale, acest lucru este posibil doar la Body Time!
Nu uita! In fiecare saptamana este foarte important sa ne antrenam corpul, astfel rezultatele pe care le dorim nu vor inceta sa apara !

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM