Body Time, aliatul mamicilor fara timp

by Apr 11, 2014Uncategorized0 comments

Silvia este una din mamicile ce a venit sa se antreneze la noi din cauza binecunoscutului motiv cu care se confrunta toate mamicile, anume: lipsa de timp! Cu un copilas de aproximativ 2 anisori acasa, Silvia n-ar fi reusit niciodata sa isi aloce timpul necesar de a merge la sala pentru a-si face antrenamentele de care avea nevoie ca sa scape de kg in plus ce o suparau. Asadar, navigand pe internet, a descoperit Body Time, solutia perfecta pentru o femeie aflata in situatia sa: numai 20 de minute pe saptamana.

Silvia este o clienta foarte constiincioasa, nu a ratat absolut niciun antrenament, a lucrat din greu, si-a depasit limitele cu fiecare sedinta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Acum, fiind multumita de rezultate, vine in continuare la noi pentru intretinere, deoarece sportul (sub orice forma a sa) este un stil de viata! Lasam imaginile sa vorbeasca de la sine si va invitam sa luati exemplul ei si sa va convingeti de faptul ca, daca vrei, se poate! Scuzele sunt pentru cei slabi! Body Time va poate ajuta sa fiti puternici alaturi de noi!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM