Antrenarea coapsei – beneficii și secrete

by Apr 21, 2015Uncategorized0 comments

Antrenarea coapsei

Știați că cel mai lung os din corpul uman este femurul? Este osul pe care se învelesc mușchii coapsei. Mulți dintre amatorii sportului și a anatomiei știu doar de 2 mușchi ale coapsei: cvadriceps femural (partea anterioară) și biceps femoral (partea posterioară). Însă, puțini știu, că defapt, coapsa e alcătuită din 14 mușchi (drept femoral, vast lateral, medial, intermediar, tensor al fasciei lata, croitor, articular al genunchiului, pectineu, adductor lung si mare, abductor, gracilis, semitendinos, semimembranos).

De acești mușchi depinde fiecare om! Fără antrenamentul adecvat a acestor mușchi corpul tău va deveni din ce în ce mai rigid, mai puțin mobil, static, leneș, bolnav și dependent de cei din jur. Știai că energia, vitalitatea este proporțională cu dezvoltarea coapselor? Poți verifica pe tine însuți, și pe prietenii tăi. O persoană care are mușchii coapselor striate și dezvoltate armonios, este o persoană activă, ambițioasă, dinamică! Cât de ușor urcă scările o persoană căruia mușchii coapsei îi permit acest lucru? Sau cât de simplu trece o bordură o astfel de persoană? Și cât de greu trec peste obstacolele vieții persoanele care au un corp fizic nearmonios… Poate e greu de crezut, dar în procesul de dezvoltare a acestor mușchi, se dezvoltă nu doar sistemul muscular, dar și sistemul nervos. Când trudești și lucrezi devotat pentru a avea coapse ferme, puternice, solide și estetice, este imposibil să nu îți dezvolți și un caracter puternic.

Dar, ați observat, că o persoană care are o coapsă frumoasă, are ca și bonus abdomenul plat, spatele drept, umerii ridicați? De ce? Pentru că, acești mușchi care îmbrățișează femurul ard cele mai multe calorii din corp. Dacă vrei să slăbești, primul lucru care trebuie să faci e să îți antrenezi coapsele! Partea frumoasă este, că pentru antrenarea coapselor, trebuie să ai și o poziție corectă. Astfel automat îți dezvolți o postură corectă!

La Body Time, din antrenamentul de 20 de minute, dedicăm 10 minute acestor mușchi! Însă, pe tot parcursul celor 20 de minute, țintim coapsele. Din această cauză se văd rezultatele! Data viitoare, când ai febră la coapse, ține minte: durere temporară pentru un efect de lungă durată!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM