Antrenamentul EMS si beneficiile sale pentru sănătate

by Sep 15, 2014Uncategorized0 comments

* Stopează durerile de spate:

Antrenamentul EMS combate cu o eficienţă deosebită durerea de spate, afecțiune des întâlnită în rândul populaţiei. Aproape 30% din populaţia majoră suferă de dureri permanente de spate sau de coloană vertebrală și doar 20% rămâne scutită de această problemă până la sfârşitul vieţii. Cauza cea mai frecventă a durerii de spate o constituie slăbirea muşchilor adânci, care sunt răspunzători pentru menţinerea posturii corecte.

* Reduce problemele legate de incontinenţă:

Incontinenţa sau funcţionarea slabă a vezicii urinare înseamnă eliminarea inopinată a urinei sau a scaunului din organism. Scăparea urinei nu este o raritate; aproape 25% dintre femei şi circa 8% dintre bărbaţi suferă de acest fenomen, iar frecvenţa simptomelor creşte odată cu creşterea vârstei. Antrenamentul EMS stimulează muşchii bazinului, drept pentru care problemele de reţinere a urinei pot fi reduse sau chiar înlăturate definitiv.

* Echilibrează inegalităţile musculare:

Acesta este unul dintre cele mai importante rezultate ale antrenamentului EMS. Muşchii de suport din zona spatelui, a abdomenului, a fundului și a bazinului sunt foarte greu de antrenat. De aceea, apar deseori durerile de spate şi problemele de incontinenţă. Cu ajutorul antrenamentului EMS aceşti muşchi slăbiţi pot fi antrenați rapid și eficient.

* Reabilitează mușchii după intervenţii chirurgicale:

În urma intervenţiilor chirurgicale, mușchii au nevoie de antrenament pentru a-și recăpăta funcționalitatea deplină. Ședințele EMS încetinesc atrofierea și, în plus, susţin regenerarea mai rapidă a muşchilor. Utilizarea aparatului s-a dovedit a fi deosebit de promiţătoare inclusiv în etapa acută, la scurt timp după intervenţie.

* Ameliorează circulaţia sanguină:

Odată cu avansarea în vârstă sau în urma variațiilor hormonale, circulaţia sanguină devine deficitară. Prin contracţii ritmice, antrenamentul EMS cauzează revigorarea fluxului sanguin şi în membrele inferioare. Grație acestui fapt, creşte și funcţionalitatea venelor.

* Ameliorează osteoporoza:

Structura corpului se modifică odată cu înaintarea în vârstă: crește cantitatea de ţesut adipos și scade puterea musculară. Tocmai de aceea, antrenamentul EMS este soluția simplă care determină creșterea forţei, chiar şi în cazul participanţilor de peste 70 de ani.
Antrenarea muşchilor are un efect deosebit de bun asupra osteoporozei, deoarece există o legătură strânsă între activitatea corporală şi densitatea osoasă. Mișcările de presare şi de tragere din timpul antrenamentului contribuie la creşterea durităţii oaselor şi la saturaţia acestora cu săruri metalice. Chiar dacă diagnosticul de osteoporoză a fost deja stabilit, un antrenament de consolidare poate frâna slăbirea oaselor. Chiar și calciul introdus în organism prin alimentaţie se poate integra în oase numai în cazul executării unor mişcări.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM