Abdomenul plat – “capriciul” multor femei

by Feb 18, 2014Uncategorized0 comments

Din ce în ce mai multe femei râvnesc la visul de a deține un abdomen care să se ridice la nivelul pretențiilor bărbaților care de multe ori nu sunt deloc limitate. Printre capriciile lor se regăsește în mod frecvent dorința de a scăpa de grăsimea de pe burtă și de a avea ceea ce numim noi azi “abdomen plat”. Ce nu știm este că acest lucru nu este deloc ușor în unele cazuri. Dar cu voință, perseverență și un program de exerciții bine pus la punct, poți să îți conturezi abdomenul și să arate tonifiat. Află cum!

Fă exerciții care îți tonifică musculatura abdominală        

Din poziția culcat pe spate, genunchii sunt indoiți, ridică ușor spatele, apoi picioarele. Întinde mâinile paralel cu solul și apoi picioarele. Menține poziția timp de câteva secunde, după care relaxează-te și repetă mișcarea de cel puțin 10 ori.

Din poziția culcat pe partea stânga întinde mâinile deasupra capului, astfel ca întregul corp să fie în linie dreaptă. Sprijină-ți capul pe mâna stângă, ridică picioarele în aer, urmate de mâini și trunchi cât poți de sus. Menține câteva secunde poziția, apoi fă aceeași mișcare și pe partea cealaltă a corpului.

Din poziția culcat pe spate, ridică genunchii și înclină-i spre stânga. Ridică mâinile puțin, cu palmele în sus. Îndreaptă-ți privirea spre tavan și plimbă picioarele îndoite de la stânga la dreapta. Repetă mișcarea de 10 ori.

De reținut este faptul că grăsimea de pe burtă este cel mai greu de îndepartat, iar acest lucru poate să îl confirme orice femeie care a constatat că acolo e “zona problemă” și care știe deja că e dificil să lupți împotriva ei. Însă, cu puțină atenție acordată alimentației, la care se adaugă un program consecvent de exerciții, abdomenul tau va fi mai tonifiat, iar mușchii tăi vor apărea mai bine conturați.

Primul pas pe care îl poți face în lupta împotriva grăsimii abdominale este acela de a te apuca de o activitate sportivă care să te ajute să consumi din calorii. Specialiștii sunt de părere că abdomenele nu te vor ajuta prea mult până ce nu vei reuși să elimini stratul de grăsime de la nivelul abdomenului. Înotul, ciclismul, alergatul în aer liber, plimbările lungi sau urcatul scărilor sunt activități care te pot ajuta să arzi mai multe calorii și astfel să scapi de grăsimea de pe burtă. NU opta niciodată pentru varianta înfometării. Asta nu este o soluție!!!! Îți distrugi sănătatea și nu vei obține rezultate pe termen lung.

 Alimenția poate face minuni! 🙂 

Concentreză-te pe alimentele care conțin grăsimi bune ( semințe, migdale și nuci crude, avocado, măsline, ciocolată neagră ), legume, verdețuri, carne slabă. Evită, pe cât posibil, zahărul, excesul de sare, produsele procesate, făina albă, sucurile carbocazoase și fumatul.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM