20 de minute pentru un corp frumos si sanatos

by Jun 8, 2012Uncategorized0 comments

Avantajele si rezultatele Body Time

In ziua de astazi este greu sa facem zilnic miscarea necesara pentru un corp sanatos. Este greu sa gasim timpul si motivatia sa facem zilnic sport sau de 3 – 4 ori pe saptamana 1 – 2 ore sport. Asta inseamna ca investim aproximativ 10 ore pe saptamana in sportul necesar ca sa aratam mai bine si sa traim sanatos pentru un corp armonios si sanatos. Body Time – Exclusiv Training un concept nou adus si testat din Germania iti da posibilitatea sa iti antrenezi tot corpul echivalent cu 10 ore de sala clasica in doar 20 de minute o data pe saptamana. Rezultatele sunt vizibile in timp mai scurt si mai bune decat cele de la o sala de forta clasica. Studiile de la facultatea de sport si de medicina din Germania dovedesc rezultatele in cm cu doar 20 de minute pe saptamana. Dupa cateva saptamani (8 Saptamani )rezultate sunt vizibile.

Body Time lucreaza pe baza de electrostimulare activa si nu pasiva ca la saloanele de infrumusetere si intretinere corporala. Electrostimularea activa in combinatie cu impulsul bipolar nu este dureroasa, este foarte placuta pentru ca nu este un impuls strain ca la electrostimulare pasiva (impuls monopolar). Impulsul bipolar este unul extern dar care nu face decat sa creasca performanta sistemului nervos natural al corpului. Impulsul acesta este natural si de aceea nu este dureros si se simte placut.

De ce numai o data pe saptamana? Antrenamentul este scurt dar foarte intens, asadar ajung cele 20 de minute. Aceste 20 de minute sunt echivalentul a 10 ore de sala clasica si chiar da rezultate mai bune in timp mai scurt.

Diferenta dintre sala clasica si Body Time – Exclusive Training.
La sala nu va puteti antrena mai mult de 70% din musculatura. Si asta daca lucrati perfect cu un antrenor personal, dezavantajul fiind ca nici macar asa nu puteti lucra la intensitate maxima. La Body Time va lucreaza permanent orice muschi si ajunge pana la intensitatea dorita. Impulsul bipolar merge mult mai adanc, se distribuie uniform si se opreste cat mai aproape de os. Astfel, avem si efectul de antrenament al musculaturii scheletice care nu se poate antrena cu niciun sport din lume. Simulam miscarile standard insa ele se simt ca facute cu greutati . Avantajul este ca nu folosim greutate doar simulam folosirea ei si putem forta corpul mult mai intens ca la sala fara sa ne fortam incheieturile.

Avantajele Body Time:
Beneficiati de un antrenament scurt si intens cu un antrenor personal care va supravegheaza.
Antrenamentul se face in timp scurt si eficient.
Nu va dauneaza incheiturilor.
Nu va trebuie niciun echipament, puteti veni oricand cu programare fara echipament.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM