FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA

Nu ai timp să mergi la sala de fitness? Body Time este soluția!

Vrei să slăbești și nu ai timp să mergi la sala de fitness? Ești nemulțumit de felul în care arăți și nu știi cum poți schimba acest lucru? Ai încercat diverse metode, dar lipsa de timp sau de motivație te-au determinat să renunți? Anii trec și observi că situația devine din ce în ce mai rea? Echipa Body Time îți oferă soluția! Îți antrenezi tot corpul în doar 20 de minute, o dată pe săptămână. Încearcă și convinge-te! Ședința de probă îți va arăta eficacitatea acestui tip de antrenament! Îți vei da seama că rezultatele se văd imediat și că nu mai ești nevoit să pierzi ore în șir cu antrenamente solicitante la sala de fitness.

În cadrul acestei ședințe, de doar 20 de minute, îți vor fi antrenate toate grupele musculare la o intensitate mult mai mare decât la o sală clasică, motiv pentru care recomandăm acest tip de antrenament doar o dată pe săptămână.

Această metodă este 100% made in Germany! Încercați, pentru a vă convinge că fitness-ul prin electrostimulare activă este mai eficient și mai rapid decât cel clasic. Până nu încercați, nu aveți cum să aflați cât de intens este acest antrenament. Echipa Body Time vă pune la dispoziție un nou concept de antrenament și antrenori personali foarte bine pregatiți. Beneficiați de serviciile noastre de calitate încă de la prima programare, la ședința de probă.

 

ÎNSCRIE-TE PENTRU ȘEDINȚA DE PROBĂ

ORICINE ARE 20 DE MINUTE TIMP

 

Timpul este un lux în ziua de astăzi, iar la Body Time, acesta chiar are valoare. Echipa Body Time vă pune la dispoziție metoda cea mai eficientă și mai rapidă de a obține rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Lucrând doar 20 de minute pe săptămână toți cei aproximativ 650 de mușchi din corpul nostru, acest antrenament este mult mai intens decât cel din sala clasică, astfel, veți descoperi mușchi de a căror existență, nici nu stiați.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Rezultate rapide” open=”no”]La Body Time, ne antrenăm o singură dată pe săptămână, o sesiune de antrenament durează 20 de minute.
Intervalul de timp dintre două antrenamente este alocat pentru regenerarea și refacerea musculară, etapă esențială pentru creșterea masei musculare. Pentru o refacere completă, musculatura are nevoie de 5-7 zile de repaus, evitând, astfel, oboseala cronică. Prin electrostimulare activa (EMS), sunt activate, simultan, 92 % din fibre musculare. La sala clasică de fitness sunt activate maxim 70 % din fibrele musculare, acest lucru fiind posibil doar în cazul unui antrenament susținut și impecabil efectuat. Așadar, prin antrenamentul EMS- Body Time, musculatura profundă este activată cu 22 % mai mult, comparativ cu antrenamentele convenționale. Activând un număr mai mare de fibre musculare, organismul are nevoie de timp pentru a se recupera complet. Acești doi factori: activarea musculară net superioară (92%) și timpul mult mai lung alocat refacerii musculare (5-7 zile), conduc la rezultate uluitoare într-un timp scurt.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Aparatura noastră – Tehnologia EMS” open=”no”]Atât tehnologia, cât și conceptul nostru de antrenament, provin din Germania și sunt 100 % made in Germania.
La Body Time vă așteaptă calitate nemțească, așa cum sunteți obișnuiți și vă așteptați să gasiți la produsele gândite și fabricate în Germania. Aparatura este testată și deține toate atestatele necesare pentru a fi utilizată cu succes, atât în domeniul sportiv cât și cel medical sau recuperator.
Aparatul Miha Bodytec a fost desemnat drept cel mai inovator brand al anului 2014 , la Bonn, în cadrul concursului Plus X Award pentru tehnologie, sport și lifestyle.
Producătorii germani, cu o experiență vastă în domeniul sportiv și medical, au dezvoltat această tehnologie inovatoare și revoluționară, iar Body Time o pune la dispoziția clienților săi.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Antrenamentul Body Time – Sănătate și recuperare medicală” open=”no”]e lângă antrenarea intensă și eficientă a celor nouă mari grupe musculare, EMS este folosit și în practică medicală pentru prevenția, tratarea unor afecțiuni sau reabilitare post traumatică.

Antrenamentul Body Time:
– asigură o stare de bine și o funcționare optimă a organismului din toate punctele de vedere;
– reducerea și eliminarea durerilor de spate;
– recuperarea musculară și mobilitatea, în special, după intervențiile chirurgicale, evitând astfel, atrofiile musculare sau mai grav impotența funcțională;
– previne osteoporoza și fracturarea osoasă;
– refacerea musculaturii post-natale;
– tratează incontinența urinară: antrenamentul EMS întărește musculatura pelvisului, reușind, astfel, să elimine această problemă extrem de neplăcută.[

Fiind un antrenament fără greutăți, beneficiați de un alt mare avantaj: vă protejați articulațiile. Greutățile ne uzează încheieturile și, în timp, orice sportiv va avea probleme cu încheieturile. La Body Time, vă antrenați mai intens ca la o sală clasică cu greutăți, dar nu depuneți efort pe articulații. Deci, acestea nu vor avea de suferit și dumneavoastră vă puteți antrena ani de zile![/fusion_toggle][fusion_toggle title=”De ce este mai sănătos decât alte sporturi?” open=”no”]Este mult mai sănătos, dar acest aspect din păcate nu este foarte cunoscut în România. În acest sens, încurajăm o documentare atentă cu privire la studiile efectuate de specialiștii din Germania. Medicii din Germania recomandă și garantează metoda Body Time ca fiind cea mai sănătoasă și eficientă metodă, pentru atingerea obiectivului dumneavoastră. Rezultatele sunt vizibile într-un timp foarte scurt, cu o investiție minimă de timp. Aparatura pusă la dispoziția dumneavoastră de Body Time, este folosită cu mare succes și în practica medicală pentru prevenția și tratarea unor afecțiuni sau reabilitare post traumatică. Body Time vă oferă un concept unic de antrenament și perfect din toate punctele de vedere.

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness

sau incearca

INSCRIE-TE ACUM