INTERVIU ONLINE ANTRENOR PERSONAL

Bine ai venit la interviul tau online pentru job-ul de antrenor personal Body Time. Începând de aici ai ocazia să ne demonstrezi de ce ești capabil! A fi antrenor personal Body Time înseamnă seriozitate, ambiție, sociabilitate și nu în ultimul rând maximul interes acordat sarcinilor primite. În primele 2 săptămâni vei avea parte de un training prin care vei învăța să utilizezi aparatul Body Time , exercițiile de bază, cum antrenezi clienții și cum trebuie să te comporți cu aceștia. Va trebui să te ocupi de realizarea unei fișe personale fiecărui client în parte în care să fie trecute toate particularitățile respectivului, de la măsuratori de ordin estetic, până la capacitate de efort pentru a putea monitoriza progresele acestora, întocmirea unui plan personalizat de antrenament și nutriție în funcție de caracteristicile și obiectivele personale ale clienților și să îi motivezi să le pună în practică cât mai bine posibil.

Îți urăm mult succes și așteptăm să ne surprinzi

COMPLETEAZĂ INTERVIUL TĂU

În rubrica de mai jos ai structurate câteva întrebări prin care echipa Body Time își propune să te cunoască mai bine. Te rugăm frumos să completezi fiecare câmp răspunzând cu sinceritate fiecărei întrebări. Rezultatul și calitatea încercărilor tale contează!

Error: Contact form not found.

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness

sau incearca

INSCRIE-TE ACUM