Let’s GROW together!

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai situaţia financiară sau curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de aceste întrebări şi de stresul zilnic!

Este foarte simplu, Body Time are acum soluția, şansa mult aşteptată de a lucra pentru tine şi viitorul tău într-un domeniu sigur şi de succes! Inovația fitness-ului şi anume EMS training. După 5 ani în care am acumulat experiența şi toate informaţiile necesare pentru un business de succes, îți oferim franciza Body Time prin diferite opțiuni, astfel poți să o alegi pe cea care ți se potriveşte! Adică, îți putem oferi unul din studio-urile noastre din oraşul tău, emblema firmei noastre pentru propriul tău studio sau şansa de a deschide împreună EMS studio-ul perfect!

Principalele motive pentru care vei vrea să ni te alături în afacerea Body Time:

Un profit lunar NET între 4.000 Euro – 10.000 Euro

Propiul tău studio, lucrezi pentru tine, tu îți alegi angajații, locaţia, etc

Afacere desfăşurată pe societatea ta, te putem ajuta să beneficiezi şi de fonduri europene pentru a deschide mai multe studio-uri împreuna!

Îți oferim cel mai bun şi mai puternic brand de pe piaţa din România, Body Time deține 18 studio-uri în România + 9 în Dubai si Abu Dhabi, Body Time fiind locul 1 ca mărime în domeniul EMS în România şi locul 3 în lume.

Beneficiezi de cel mai bun şi puternic marketing, paginile noastre web având peste 5.000 de vizitatori unici zilnic, iar paginile de facebook însuşesc peste 250.000 de like-uri!

Te ajutăm şi te învățăm cum se fac angajări, pentru ca staff-ul tău să fie unul eficient, le oferim tuturor angajaților dumneavoastră training profesional pentru servicii de nivel european şi nu în ultimul rând echipamentul necesar la prețul de producător!

Eşti interesat? Ce trebuie sa faci pentru a începe acum o franciză? Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii!

DE CE FRANCIZA Body Time?

Pentru că este industria de fitness cu cea mai rapidă creștere, cu un mare potențial și o recuperare a investiției uimitor de rapida. (Recuperarea investiției intre 6 până la maxim 12 luni, deci ai recuperarea investiției în primul an)

Investești bani în propria ta afacere de fitness. A investi în sănătate și a da oportunitati de sanatate altor persoane este o alegere bună în zilele noastre, pentru că sănătatea este cea mai importnanta. Este o bună oportunitate pentru dumneavoastră și o bună oportunitate pentru clienții dumneavoastră viitori.

Cu Body Time aveți un partener internațional puternic, care vă oferă suport și know-how-ul dobandit in tot acest timp pe durata functionarii companiei noastre, acest lucru va va garanta că afacerea dumneavoastră va fi 100% de succes. Suntem o comunitate de franciza in crestere si cu fiecare partener vom deveni chiar mai mari și mai puternici.

Experiența noastră și tot know-how-ul nostru este unic, provine din Germania si e la un nivel ridicat de standarde europene / germane.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a creste cu mai mult de 1000 de parteneri din întreaga lume și de a oferi cele mai bune servicii la nivel mondial. Misiunea noastră este de a oferi o oportunitate de business ușoara și rapida, cu standarde de înaltă calitate pentru toată lumea, pentru a ii face să crească și să aibă propria afacere   de fitness sănătoasa și eleganta. Cu o gândire pozitivă și chiar mai multe studiouri / parteneri din întreaga lume, obiectivul nostru este de a ajunge sa ajutam oamenii din intreaga lume pentru a obține o conditie fizică de top ușor și rapid, cu doar 20 de minute o dată pe săptămână.

PRODUSUL NOSTRU / SERVICIIILE

Oamenii din ziua de azi nu au timpul sau motivația necesară de a face sport, dar cu toate acestea își doresc să aibă un corp de invidiat, să arate bine, să piardă în greutate și să trăiască o viață sănătoasă. Body Time le dă exact ceea ce au nevoie. Rezultate obținute rapid, ușor, în mult mai puțin timp. Așadar, aceasta este și ideea, cererea de pe piață și puținele oferte disponibile în acest moment fac din această afacere o afacere cu un potențial enorm. Cererea de pe piață este enormă, dar aceasta nu este acoperită în funcție de necesități. Body Time acoperă acum această cerere cu sistemul nostru de franciză pentru parteneri. Dorim să facem afaceri mai ușor și, prin urmare, noi oferim o afacere la cheie.

SUPORT MODERN

Suportul oferit de Body Time reprezintă cel mai important lucru pe care vi-l putem da. suport online 24/7 cu produsul nostru Iknow Knowledge-center, unde aveți acces la toate informațiile importante, actualizări și evenimente care urmează. Noi lucrăm rapid și modern, cu sistemul nostru unic online, astfel încât să puteți rula afacerea de oriunde.

DE CE SA NE ALEGEȚI?

Dacă începeți singur, veți începe de la 0, fără experientă sau know-how. Vei plăti pentru afacere și, de asemenea, pentru greșelile pe care le vei face. Alegandu-ne pe noi, lider în EMS Fitness, vă vom conduce 100% corect, cu succes, vei economisi timp prețios și bani fără a face greșeli care ar putea distruge afacerea ta. Experiența este totul și Body Time are mai mult de 5 ani de experiență și de succes în industria EMS Fitness.

NU VEI AVEA CONCURENTI

 

Noi suntem competitori pentru alte studio-uri, deci, alegand sistemul nostru de franciză nu vei avea concurență. Vei alege inteligent, pentru ca vei fi concurent pentru alții nu vei concura cu alții. Dacă începeți singuri, de la 0, trebuie să luptați pentru a vă câștiga clienții. Vă veți reduce prețurile de până la 40% pentru a câștiga clienți de la Body Time, dar fără succes.

Cu Body Time vei începe 100% fără concurență. Nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la modul în care să obțineți clienții dacă sunteți Body Time, clienții vor veni la dumneavoastră, fără a pierde 40% din venituri din cauza promoțiilor pe care le-ați rula neavând clienți.

Tot ceea ce trebuie să plătiți este de doar 5% în loc de 40% din veniturile dumneavoastră și veți primi clienți, plus că veți evita competitorii.

Taxa noastră de franciză este de doar 7% din veniturile dumneavoastră. 2% investim în marketing pentru toți partenerii Body Time, aceasta fiind o sumă uriașă, 2% de la fiecare partener va face franciza noastră puternică.

Așadar, nu există nici măcar un singur motiv pentru a nu alege sistemul de franciză Body Time, având o oportunitate de afacere perfectă.

INSCRIE-TE ACUM