Minte Trup Spirit

by Aug 21, 2012Uncategorized0 comments

Minte, trup, spirit: La Body Time, clientul este centrul activitatii noastre. Tot ce facem in materie de fitness si nutritie, facem pentru ca stim ca in vremea in care traim, timpul este limitat, si acel timp este , in general, folosit pentru orice altceva decat pentru grija personala. De aceea, conceptul nostru se invarte in jurul a folosirii timpului eficient si a ingrijirii omului in totalitatea sa: minte, trup si spirit.

Atmosfera oferita este calma, placuta, joviala, versatila, ne modelam in functie de preferintele fiecarui client in parte. Ne oferim timpul pentru a va face viata mai frumoasa si mai sanatoasa ! Antrenamentul de doar 20 de minute, se ocupa de corpul dumneavoastra, antrenorul disponibil la fiecare sesiune, lucreaza cu dumneavoastra pentru a concepe un antrenament unic si special, bazat pe nevoile dumneavoastra. In doar 20 de minute pe saptamana, tot corpul este antrenat, si se simte revigorat si puternic.

Va oferim masaj, atat normal cat si anticelulitic, relxandu-va si totodata lucrand pentru ceea ce aveti nevoie in materie de trup. Mintea este relaxata datorita atmosferei si tratamentului dobandit astfel, spiritul dumneavoastra este odihnit si capabil sa infrunte ceea ce urmeza in programul cotidian.
Ceea ce oferim noi la Body Time este insotit si de o multitudine de produse nutritive aduse din Germania, suplimente, care va ajuta in calatoria spre trupul dorit. Va sfatuim in legatura cu valorile nutritionale si beneficiile fiecarui supliment alimentar, asadar nu veti lua nimic in necunostiinta de cauza!Echipa noastra va sta la dispozitie oricand!

Va asteptam la noi sa beneficiti de oferta noastra si sa simtiti experienta Body Time!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM