Experienta Body Time

by Aug 31, 2012Uncategorized0 comments

Experienta Body Time

La Body Time, personalul va sta la dispozitie cu toata experienta sa in legatura cu tot ce tine de fitness, nutritie, antrenament, suplimente si ingrijire corporala. Clientul este in centrul atentiei si facem tot posibilul ca ascesta sa se simta excelent in cele 20 de minute petrecute cu noi.

Suntem deschisi la intrebari legate de sanatate si oferim informatii si planuri alimentare in functie de dorintele clientului. Va asteptam cu entuziasm la Body Time pentru a incerca pe pielea dumneavoastra 20 de minute de electrostimulare musculara activa in care va antrenam 8 grupe musculare in acelasi timp. Rezultatele se vad mai repede, mai eficient si in timp mai scurt. Economisiti timp, timp in care va puteti bucura de viata dumneavoastra personala.

Echipa Body Time

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM