Dieta de vară – dieta „curcubeu”

by Jun 30, 2015Uncategorized0 comments

Dieta curcubeu este soluția ideală, pot să spun asta din propria mea experiență, am ținut această dietă și chiar funcționează!
Pentru că deja sezonul estival îşi intră în drepturi şi pentru că unii dintre noi încă nu s-au ambiţionat suficient în a face sport pentru a avea silueta mult dorită vă punem la dispoziție niște idei pentru a pierde din greutate.
În cazul acestei diete, accentul cade pe consumul de fructe şi legume colorate şi proaspete pentru o sănătate mai bună şi un corp de invidiat desigur, alături de un program sportiv bine stabilit.

Cum functionează dieta de vară, dieta “curcubeu”?
Ideea acesteia provine din coloritul fructelor şi legumelor care oferă organismului dumneavoastră vitamine şi minerale. Acest lucru se bazează mai ales pe faptul că atât vitaminele cât şi mineralele, antioxidanţii sau fitochimicalele se află în pigmentul care colorează fructele şi legumele.
Așadar, realizându-ne propriul curcubeu în farfurie, vom putea oferi organismului nostru toate cele necesare. Numeroase studii au arătat faptul că un consum de 5-9 porţii de fructe şi legume pe zi duce la protecţia organismului, întărirea sistemului imunitar şi prevenirea multor tipuri de boli.
Dieta poate să fie destul de greu de urmat, mai ales dacă sunteţi o persoană carnivoră înrăită. Totuşi, aportul de proteine din legume şi fructe este mai mult decât suficient pentru organismul dumneavoastră!

Iată cum ar trebui să arate un meniu pentru o zi din aceata dieta :
Mic dejun – Pâine integrală prăjită, lapte, suc de struguri, grapefruit
Prânz – Salată de ton cu verdeţuri asortate, roşii, sparanghel, şerbet de portocale
Cină – Supă de paste făinoase şi legume, paste Primavera, pară coaptă cu glazură de ghimbir, vin roşu
Gustarea 1 – Felii de mango şi papaya uscate
Gustarea 2 – Salată de fructe

Mult succes, sănătate și la cât mai multe kilograme înlăturate!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM