De ce alegem Body Time?

by Nov 26, 2014Uncategorized0 comments

Doar la Body Time beneficiezi de un moment de relaxare facand sport. Imbunatatiti-va starea fizica generala prin fitness. Incercati un antrenament mai putin conventional, cum ar fi unul care implica tonifierea si relaxarea atat a mintii, cat si a corpului. Puteti incerca antrenamentul Body Time care pe baza de EMS (electrostimulare musculara) va ajuta sa lucrati 90% din totalitatea muschilor intr-un timp extrem de scurt . Veti observa ca nivelul dumneavoastra de energie va creste.

Cu noi veti beneficia de intarire la toate nivelele si  o echilibrare a inegalitatilor musculare. Acesta este unul dintre cele mai importante rezultate ale antrenamentului EMS. Muschii de suport din zona spatelui, a abdomenului, a fundului și a bazinului sunt foarte greu de antrenat. De aceea, apar deseori durerile de spate şi problemele de incontinenta. Cu ajutorul antrenamentului EMS acesti muschi slabiti pot fi antrenati rapid și eficient.

Antrenamentul la Body time reabilitează muschii după intervenţii chirurgicale: in urma intervenţiilor chirurgicale, mușchii au nevoie de antrenament pentru a-și recăpăta funcționalitatea deplină. Ședințele EMS încetinesc atrofierea și, în plus, susţin regenerarea mai rapidă a muşchilor. Utilizarea aparatului s-a dovedit a fi deosebit de promiţătoare inclusiv în etapa acută, la scurt timp după intervenţie.

Electrostimularea are drept avantaje inlaturarea grasimii nedorite, imbunatatirea aspectului personal, intarirarea si definirea musculaturii, precum si inlaturarea stresului si durerilor musculare. In plus, asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sanguin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului, reeduca muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si a altor probleme musculare.

Stresul, solicitarea activitatilor zilnice  şi neglijarea musculaturii spatelui sunt sursele principale ale durerilor de spate. Cu timpul, condiţiile devin cronice şi se intensifică datorită comportamentului de evitare. Exista cale de scăpare: antrenament focusat pe musculatura spatelui!

Cu Body Time, clinetii nostri sedentari au parte de cresterea confortului fizic si psihic, imbunatatirea dispoziţiei, creşterea tonusului muscular si a capacitaţii de efort.

Body Time este mai bun decat celelalte studiouri deoarece:

Body Time incorporeaza o tehnica noua si neconventionala de antrenament si prezinta un program individualizat. Avem vechime in domeniul fitnessului din Romania cu rezultate verificate  de catre clientii nostri. Acestia ne-au marturisit ca aleg Body Time datorita facilitatilor pe care le ofera si anume: locatii in peste 17 orase, servicii de calitate si disponibilitate, sedii private si bine ingrijite, locuri de parcare, si nu in ultimul rand,  antrenori bine pregatiti si materiale despre nutritie de reguli de alimentare.

Antrenorii nostri personali va vor asigura succesul pentru ca ne focusam pe nevoile clinetului si ii monitorizam stilul de viata pentru a-l ajuta sa faca schimbari acolo unde este nevoie, in special in regimul alimentar care este gresit sau deficitar in majoritatea cazurilor. Oferim asistenta atat pe partea de fitness cat si pe partea de nutritie.Astfel, incurajam clinetii nostri sa vina constant la antrenamentul Body time unde nu se vor antrena niciodata fara antrenorul lor personal.  in functie de nevoile fiecarui client, lucram zonele care se doresc a fi imbunatatite. Astfel puteti sesiza cu usurinta diferentele  dintre Body Time si alte sali conventionale. Va dorim  spor la antrenament!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM