Un client multumit, înca un scop atins!

by Jul 10, 2015Uncategorized0 comments

Elena este un client multumit, se antrenează la noi de 3 luni de zile ceea ce înseamnă că are 12 şedinţe la activ! Deşi timpul este scurt, rezultatele nu au incetat sa apară incă din primele 4 şedinţe! La fel ca şi ceilalţi clienţi, Elena este conştiincioasă, motivată, nelipsind de la nicio şedinţă. Are încredere în noi, în cel mai eficient şi revoluţionar antrenament, şi are o dorinţă accentuată de autodepăşire. Oferindu-i-se şi consiliere pe probleme de nutriţie, încet, încet, aceasta îşi modifică stilul de viaţă haotic într-unul sănătos. Suntem mulţumiţi de noi şi mai ales de Elena pentru rezultatele uimitoare obţinute într-un timp atât de scurt!
Ne place ca oamenii care ne păşesc pragul să îşi atingă scopul, iar o dată pe săptămână, timp de 20 de minute, să se detaşeze de cotidian, să se gândească mai mult la ei, la corpul şi la sănătatea lor şi să se bucure de antrenament!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM