Ce este EMS?

by Jan 5, 2014Uncategorized0 comments

Este o metoda de antrenament relativ noua pe piata din Romania, care imbina miscarile de fitness cu electrostimularea musculara. Este apreciat faptul ca sistemul muscular se dezvolta intr-un timp scurt si concentrat. Nu este comprimata coloana vertebrala si nu exercita presiune pe articulatii, contribuind astfel la ameliorarea evidenta a acestor probleme de sanatate.
Termenul de EMS este abrevierea sintagmei Electro Muscular Stimulation (EMS), in traducere: stimularea electrica a musculaturii.

Din punct de vedere tehnic, este o metoda sigura si eficienta de tensionare a muschilor prin intermediul unui curent alternativ de intensitate redusa, implicand astfel peste 90% din muschii corpului. In viata de zi cu zi, sistemul nostru nervos, trimite constant astfel de impulsuri nevoase spre muschi pentru a ne controla miscarile.

EMS foloseste acest principiu natural, avand capacitatea de a regla intensitatea, pentru a activa musculatura atat cea vizibila cat si pe cea situata in profunzime, foarte greu de activat prin metodele conventionale de antrenament. Aparatul EMS distribuie uniform impulsul electric prin intermediul electrozilor situati pe echipament. Astfel nu exista senzatia de arsura si disconfort.
Pe scurt, putem numi antrenamentul EMS ca fiind o simpla selectie din exterior a intensitatii curentului electric pe diferite grupe musculare.

Cele mai bune rezultate sunt dobandite prin antrenament activ. Musculatura este stimulata prin intermediul electrozilor, in timp ce sunt executate miscari elementare din fitness. Antrenorul personal regleaza valoriile intensitatilor in functie de obiectivele fiecaruia.

Prin antrenamentul EMS poti dobandi rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. Acest tip de antrenament nu este dureros si nu dauneaza organismului.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM