Antrenor personal

by Sep 3, 2012Uncategorized0 comments

Antrenor Personal Body Time

La Body Time va asiguram antrenor personal atunci cand luati parte la antrenament. Este inclus in pretul abonamentului, deci nu platiti in plus asa cum ati fi facut la o sala conventionala. Acesta sta cu dumneavoastra pe parcursul antrenamentului, va explica cum se executa fiecare exercitiu, va corecteaza forma si va intocmeste un antrenament personalizat si individual in functie de ceea ce isi doreste clientul. In cele 20 de minute de antrenament puteti vorbi de tot ce tine de fitness, nutritie, suplimente alimentare.

Antrenamentul este intens, de aceea se fac doar 20 de minute pe saptamana, lucreaza 8 grupe musculare simultan si aveti posibilitatea sa beneficiati si de masaj si de tratament anticelulitic cu ajutorul aparatului. Este un concept nou, cu idei revolutionare su rezultate garantate. Va asteptam sa luati parte la experienta Body Time.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM