Academia de Fitness Body Time Romania

by Nov 10, 2014Uncategorized0 comments

Esti antrenor de fitness, si vrei sa schimbi ceva in viata ta? Sau vrei sa incepi o cariera in domeniul de fitness? Body Time, este solutia! Alatura-te cursului Body Time pentru Entry Level Employees, sau antrenor personal pentru doar 999 Lei pana in data de 01.12.2014, dupa aceea pretul va fi de 1499 Lei, si incepe-ti cariera in domeniul de fitness, cei mai buni vor putea incepe din urmatoarea zi ca antrenori la Body Time.

Cursul va avea loc in data de 16,17,18 ianuarie 2015 in Bucuresti. Plata se va face in felul urmator: 50% avans la inscriere pentru rezervarea locului, si 50% la inceperea seminarului. ATENTIE! Locuri limitate. Se vor acorda diplome de Antrenor Personal EMS Fitness, precum si tombole cu premii!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM